Skip to main content

Rob van de Linde

Oprichter & eigenaar

Rob van de Linde

Na mijn HBS opleiding ben ik gestart bij een internationale organisatie. In de 2 jaar dat ik gestationeerd was in Londen, heb ik veel werkervaring opgedaan. Daarna ben ik werkzaam geweest bij een grote beleggingsmaatschappij. De diversiteit aan werkzaamheden zoals het inventariseren en opschonen van diverse boekhoudingen hebben mijn scope enorm verruimd.

Mijn motto is: een leven lang leren, wat mijns inziens onontbeerlijk is in dit vak. Kennis van de recente wet- en regelgeving levert onze klanten een groot voordeel op.

Naast mijn PD Boekhouden heb ik mijn MBA en SPD/AO opleiding afgerond. In 1996 is R. van de Linde Consultancy opgericht. Vanaf die periode ondersteunen wij, op een succesvolle manier, bedrijven die geen eigen boekhouder in dienst hebben.

Onze persoonlijke aanpak en professionele ondersteuning wordt bevestigd door de mooie referenties die wij van onze klanten ontvangen.

Wij zijn aangesloten bij het NOAB en werken conform deze richtlijnen.

Contact opnemen

Kennismaken
Loonadvies
Boekhouding
Totaal pakket


Maak een kennismakingsafspraak

Elk bedrijf is anders en daarom nemen wij graag de tijd om uw bedrijf te leren kennen zodat we de juiste dienstverlening kunnen aanbieden.

Wij komen graag een keer met u kennismaken en overleggen hoe wij u kunnen helpen.